El Premi

book writing service

En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Consell de Dones de Sant Marti, amb el suport del Districte de Sant Martí, i de la Regidoria de Feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona convoca el Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i eradicació de la violència masclista.

Aquest premi té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència.

Poden presentar treballs joves i adolescents que visquin, estudiïn o treballin a Barcelona, i que a 31 de desembre de l’any de convocatòria tinguin fins a 25 anys. Les obres a concurs han de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes.

Els còmics han de tenir com a finalitat denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de gènere.

El veredicte del jurat de la convocatòria 2016 es donà a conèixer en el decurs de l’acte públic de lliurament de premis, el 29 de novembre de 2016 a l’Auditori de Sant Martí.

El Premi compta amb la col·laboració de l’Escola Joso -Centre de Còmic i arts visuals-, Norma Editorial i l’Associació Trama Serveis Culturals.