comic

Oberta la convocatòria de la Segona Edició del Premi Jove de Còmic Sant Martí

Ja podeu consultar les bases de la convocatòria 2016. El termini de presentació d’obres és del dijous 1 de setembre al divendres 4 de novembre de 2016. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en el decurs de l’acte públic de lliurament de premis, en una data pròxima al dia 25 de novembre de 2016.

Poden presentar treballs joves i adolescents que visquin, estudiïn o treballin a Barcelona, i que a 31 de desembre de 2016 tinguin fins a 25 anys. Les obres a concurs han de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes.

Aquest premi, organitzat pel Districte de Sant Martí, el Consell de Dones de Sant Martí, la Regidoria de Cicle de Vida, feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona amb la col·laboració de l’Escola Joso –Centre de Còmic i Arts Visuals- i l’Associació Trama Serveis Culturals, té com a objectiu la prevenció i eradicació de la violència masclista.

Les obres que es presentin han de tenir com a finalitat la denúncia del fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de sexe. Els còmics presentats han de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes i s’han de presentar en format paper i en suport digital.

A la web del Premi podeu consultar les bases per participar.

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page