Cartell-Premi-Co`mic-Web

Oberta la convocatòria del Premi Jove de Còmic Sant Martí

A partir de l’ 1 de setembre i fins al 12 d’octubre es poden presentar les obres que concursen al Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i eradicació de la violència masclista.

Poden presentar obra els nois i noies fins a 25 anys que visquin a la ciutat de Barcelona.

Aquest premi, organitzat pel Districte de Sant Martí, la Regidoria de Cicle de Vida, feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona amb la Col·laboració del Consell de Dones de Sant Martí, l’Escola Joso –Centre de Còmic i Arts Visuals- i l’Associació Trama Serveis Culturals, té com a objectiu la prevenció i eradicació de la violència masclista.

Les obres que es presentin han de tenir com a finalitat la denúncia del fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de sexe. Els còmics presentats han de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes i s’han de presentar en format paper i en suport digital.

El lliurament del premi tindrà lloc el 26 de novembre de 2015 a les 19 h. a la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz.

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page