Cartell Acte Premi 2

Votació del públic i acte de lliurament de premis

El passat dimarts 17 de novembre es va reunir el Jurat per a la deliberació del Premi Jove de Còmic Sant Martí.

El jurat el conformen el regidor del Districte de Sant Marti i President del Jurat, el Sr. Josep Ma. Montaner; la sra. Marika Vila i Migueola, il·lustradora, historietista i realitzadora editorial; el sr. Fernando Herraiz García, professor de Pedagogies Culturals a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona; el sr. Joan A. Sánchez Aznar, membre de Diminuta Editorial; el sr. Rubén Sánchez Ruíz, psicòleg de l’Oficina d’Atenció a la Víctima del Delicte del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i expert en matèria de violència masclista; la Sra. Creu García del Brio, representant del Consell de les Dones del Districte de Sant Martí i coordinadora del Moviment pe la Pau -MPDL- de Catalunya.

Dijous vinent 26 de novembre a les 19:00h a la biblioteca Poblenou-Manuel Arranz, es farà públic el veredicte del jurat durant l’acte de lliurament de premis.

També s’anunciarà el premi del públic. Les obres a concurs es poden consultar i votar des d’aquesta mateixa web a la secció “Vota les obres”.

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page