Vota les obres

  • A través d’aquest qüestionari pots votar les obres presentades al II Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i eradicació de la violència masclista.

    Per fer-ho només cal que introdueixis el teu DNI i un correu electrònic. Pots votar tantes obres com vulguis de les dues categories a concurs però només podràs tramitar la teva selecció una sola vegada. Pensa bé el teu vot; no podràs tornar a votar ni corregir-ne les dades.

    Les obres es podran votar fins al dilluns 28 de novembre a les 12:00h. Mitjançant aquesta votació es decidirà el Premi del públic, que s’anunciarà durant l’acte de lliurament dels premis, el dimarts 29 de novembre a les 18:30h a l’Auditori de Sant Martí. Aquest premi consisteix en un lot de còmics i novel·les gràfiques i un curs intensiu de còmic a l’Escola Joso.

  • Indica el teu DNI amb lletres i números. Sense espais ni guions.
  • Avís Legal: En compliment del que estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals a partir de les quals ha rebut aquesta informació formen part del fitxer de titularitat de l’Ajuntament de Barcelona amb nom “Suport a la no Discriminació i Polítiques d’Igualtat”, amb la finalitat de difondre informacions d’interès referents a les polítiques de dones. D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a l'Ajuntament de Barcelona (Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona). Pot posar-se en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar qualsevol observació a l’adreça de correu electrònic cird@bcn.cat.